avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Avertisment plata-restanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Avertisment plata-restanta

Buna ziua.
Am o problema cu facturi,este vorba despre un credit luat de tatul meu, dansul a decedat in anul trecut, in luna septembrie.Locuiesc singur acasa, casa e pe numele bunicului meu,in cat stiu nu este nimic pe numele tatalui.Am primit un avertisment de la [EDITAT],ca dosarul a fost trimis catre cabinetul de avocatura, suma e de 2.400 roni,asiguratorul este S.C [EDITAT],am fost si sunat si mi-au zis sa platesc in 2 zile.
Stiu de toate astea ca de la data cand a decedat tatal, am dus toate documentele necesare(si fise medicale,si bilete de iesire din spital) catre [EDITAT],si la [EDITAT] avea niste probleme de asemenea.Unicul document necesar pe care nu am putut sa obtin este Certificatul Constatator,ca sa dat la primarie in ziua cand a decedat,si n-am primit copie.Mentionez ca medicul de familie al tatalui nu mi-a dat copie de cotor.a zis ca este informatie confidentiala.Am 19 ani, inca sunt la scoala, parintii au fost divorsati in anul trecut,mama locuieste in Austria.Poate sa ma oblige sa platesc facturile?Sper sa nu am probleme :(.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 23:26, 9 Mai 2011
Ati dezbatut masa succesorala dupa tatal dvs?
Daca ati dezbatit succesiunea exista posibilitatea ,ca in calitatea de mostenitoare a tatalui dvs,sa fiti executata silit pentru recuperarea creditului
Imi cer scuze ca am postat inca o data mesajul.Nu am facut dezbatere succesorala, pentru nu aveam ce sa mostenesc, de accea nici nu am facut asa ceva
Ce legatura au facturile pe care le-ati primit...cu creditul neachitat de catre tatal dvs.?

Va rog frumos sa stergeti denumirile societatilor implicate in discutie deoarece, in forum, se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
Multumesc frumos pentru intelegere.
probabil doriti sa spuneti ca, ati primit instiintare de la banca pentru neplata ratelor scadente. Nu au legatura facturile de utilitati sau ce altceva consumati dvs si va este facturat cu creditul neachitat de la banca, al carui titular a fost tatal dvs care a decedat. pentru a primi un raspuns pertinent reformulati speta, astfel incat, sa putem intelege si noi care va este nelamurirea, de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit pana lili pana lili mama a avut o rata si plateam la banca acum ea a decedat si eu nu am bani sa platesc cdreditul.ma poate executa cineva silit?daca dau bunuri inapoi scap?suma ... (vezi toată discuția)
Parinte decedat - rata la banca auTos auTos Anul trecut tata a decedat lasand in urma o rata la banca (credit valabil pana in 2012) Creditul initial era de 2700 RON pana in 2010 cu asigurare...fiind ... (vezi toată discuția)
Cine plateste datoria catre societatea de recuperare ? danarodica danarodica Tatal meu a decedat in anul 2005, mostenitorii fiind eu si cea de a doua sotie . In urma decesului, a fost deschis un proces de partaj succesoral care s-a ... (vezi toată discuția)