avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produse
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produse

Sotul meu a cumparat dintr-un magazin doua galerii pt perdele fara sa stie ca erau din metal si nu din lemn asa cum ne doream noi . Am fost a doua zi la magazin cu bonul de casa si ne-au spus ca putem schimba cu alt produs dar pentru ca in acelmagazin nu se comecializeaza decat galerii din fier nu am avut cu ce schimba . As dori sa stiu daca exista vreo lege prin care mi se pot returna banii . Nu este vorba de o suma mare dar modalitatea prin care cele doua vanzatoare au pus problema m-a deranjat la culme mai ales ca una dintre ele a spus ca in magazinul acela ele fac legea . Multumesc
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 10:48, 23 Iulie 2010
Puteti returna produsele in maxim 10 zile daca nu sunteti multumiti de calitatea lor.
Ultima modificare: Vineri, 23 Iulie 2010
BX, utilizator
puteti sa imi dati un nr de lege ?
OG 130/2000. Vedeti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs prin primirea inapoi a banilor directiajulia directiajulia Buna seara, As dori sa va intreb daca am posibilitatea de a returna un produs nefolosit, cumparat dintr-un magazin de electronice, prin primirea inapoi a ... (vezi toată discuția)
Returnare produs defect AlexyaA AlexyaA Buna ziua! Am achizitinat o rochie dintr-un anumit magazin si ajunsa acasa am costatat ca are defecte, am vrut sa o returnez si Doamna de acolo mi-a spus ca ea ... (vezi toată discuția)
Termen returnare produs cumparat cristian_conea cristian_conea Exista, dpdv legal, un termen in care pot returna produsul cumparat (fara a fi fost utilizat, binenteles) si sa-mi recuperez banii? (vezi toată discuția)