Daca produsul a fost cumparat prin contract incheiat la distanta, prin telefon, pe internet, prin comanda din catalog, aveti dreptul sa renuntati la contract, in termen de 10 zile lucratoare. Instiintati vanzatorul in forma scrisa sau trimiteti produsul inapoi, iar vanzatorul are obligatia sa va restituie banii.
In primul rând trebuie să precizaţi ce fel de pros este,alimentar,industrial.La achiţiţionarea produsului trebuie să primiţi un bon fiscal indiferent de forma juridică a celui de la care aţi luat produsul...Dacă aţi îndeplinit aceste cauze se poate face o reclamaţie întemeiată
am cumparat pe PFA niste galerii de perdele de la o firma si nu vor in ruptu' capului sa-mi spuna in cat timp le pot returna. Am invocat og130/200 dar ei spun ca e valabil doar pt persoane fizice.
CE DOCUMENT V-A DAT LA MÂNÃ...PFA ÎNSEAMNÃ PERSOANÃ FIZICÃ AUTORIZATÃ CARE ESTE CA UN SRL... SAU S.A.. GALERIILE DE PERDELE SUNT NISTE PRODUSE DE FOLOSINTA INDELUNGATA LA CARE TREBUIA SA VI SE DEA CERTIFICAT DE CALITATE SI GARANTIE...