avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate nconstantinescu2003

Activitate nconstantinescu2003

Răspuns la discuția Recalculare alcolemie
Multumesc si apreciez sfatul dvs. Nu stiu in ce masura conteaza, dar sa stiti ca a fost doar o exceptie, nu obisnuiesc sa beau si sa conduc. O decizie proasta a carei justificare ar fi ca aveam de condus doar cateva sute de metri pe o strada pustie la acea ora. Nu cred ca reprezinta o scuza, dar asta a fost. E clar ca mi-am primit lectia. Insa icerc sa ma concentrez pe ce ar fi de facut, in continuare. Inteleg ca in cazul recalcularii sunt mai multi factori de care se tine cont. Care sunt cei care mi-ar putea fi favorabili. Ar fi bine sa spun ca am mancat si daca da, cand si ce? Cand ar fi bine sa spun ca am baut? Cu ceva timp inainte sau foarte aproape de momentul opririi? Am o greutate corporala relativ redusa, raportata la inaltime, respectiv 65kg/ 1,86m, iar tesutul adipos aproape ca lipseste cu desavarsire. Aceste lucruri sunt in favoarea mea sau nu?
Multumesc anticipat tuturor celor care vor sacrifica timp pt. a-mi raspunde.
Răspuns la discuția Recalculare alcolemie
Multumesc pentru timpul acordat. De fapt as dori sa stiu daca in urma recalcularii sunt sanse ca aceasta fapta sa ramana o contraventie. Mai exact daca in urma recalcularii se poate ajunge la un rezultat sub 0,80.
Multumesc din nou!
La prima proba biologica mi-a iesit 0.95, iar la a doua 0.85. Ar trebui sa cer recalculare?
Răspuns la discuția Alcoolemie 0.41
Inteleg ca in majoritatea cazurilor coeficientul este "aproximativ" dublu dar de obicei iese mai putin decat atat. 0,86 este mai mult decat dublu. este posibil?
Discuție Alcoolemie 0.41
Stie cineva sa-mi spuna, cat ar fi rezultatul probelor biologice, in cazul in care la etilotest a iesit 0.41?
multumesc!