am inteles dar daca eu nu muncesc nu detin bunuri .etc pe nume ei castiga procesu
cum isi recupereaza datorille :? asta vreau sa stiu eu sunt elev in clasa a 12 :) si o sa merg la facultate deci nu o sa lucrez atunci cum ma obliga ei la platii :P
Deci :D Firma ........ din 10 ron vechi mi-au facut o datorie de 700 ron pentru care m-au dat in judecata primesc deja a doua instintare :) de la ei pentru fond !ultima factura find din 09 -04 2007
acu intrebarile la care va rog sa imi raspundetii multumesc
1daca am proces cu ei nu ma prezint castiga ei teoretic ?
2 in timpu procesului daca se tot amana as putea astepta precrierea
3 nu detin chiar nimic pe numele meu decat un banal calculator
4 cum aman procesu daca se mai poate prescrie
5 poate chiar sa prescris ?
6 ce pot patii nam venituri nam :) nam imobile absolut nimic
7 as platii dar daca porma imi pun alte datorii de aceea nu platesc
am sters : As avea 2 intrebari !! in caz de nu detii nimic se poate excuta doar luare din salariu ? deci nu se poate executa nimic din proprietatea unde locuiesc :
O sa trimit o cerere de prescriere la ei la tribunal ! porma ce se va intampla?
In caz de nu e prescris ce tre sa fac :| va multumesc mult
va multumesc si ultima intrebare porma se poate inchide topicu la primirea raspunsului :P 08.06-2007 a fost ultima factura eu fiind plecat din tara deci sa prescris mai mult ca sigur va multumesc echipei avocatnet :P sper sa imi raspundeti si la asta mi de multumiri
in caz de nu depun aceste mentionate nu de alta da nu stiu cum se face asa ceva fiind plecat de 5 ani din tara :| 1ce se poate intampla 2:( e greu aceasta invocare ?
Buna ziua mult respect celor de pe site e foarte bun acu problema mea mica !
primesc o citatie de gen : X .y din oras z.x este chemat in aceeasta instanta ,camera 3,c5 in ziua de 02 Noiembrie 2010 ora 11:30 in calitate de parat , in proces cu sc .......... srl in calitate de reclamant pentru Fond - pretentii
In caz de neprezentare a partilor ,se va putea trimite un inscris , judecata se face in lipsta -/,NR. sa se raspunda la exceptia necompetentei teritoariale a Judecatoriei Constanta
DEci eu am vrut sa platesc datoria la ei la cosmote da au trecut 3 ani de la ultima factura si mod logic sa prescris aceeasta citatie e a doua care imi vina ! cum ar trebui sa procedez eu fiind din brasov ! repet datoria e trecuta de 3 ani de la ultima facutura va multumesc mult !!!!
Buna Ziua Deschid al doilea topic sper a ma ajuta cineva ! am o datorie fata de cosmote care a trecut de 3 ani deci a fost prescrisa aku rog avocati de pe forum sami dea un linku un id ceva sau o mana de ajutor cum sa trimit acea scrisoare de invoacare ca am fost dat in judecata pe luna septembrie pentru acea datorie care e trecuta de 3 ani si doresc a invoca si nu stiu cum ms de intelegere
si cum invoc aceeasta perscripte eu nam bani sa merg la constanta :( ce tre sa fac de la distanta nici de avocat nam bani
citatia e emisa in 16 iulie 2010 dosar nr 14922/212/2010
asa si data contractului de telefon am precizat mai sus
16 iulie e emisa citatia ? dar daca eu ma duc la cosmote si platesk toatalu de pe ultima factura ? si asa mas scuti de ce au plusat ei ! poate fi citatia falsa :| sau nu stiu nus stampile deloc pe ea
decat numar de dosar data, nu exista semnaturi :|
Cum se afla dacai prescrisa
Buna am primit azi o citatie de la marss collection citatia ma cheama in tribunal pentru o datorie 142 de lei + creante 700 ron ! dar interesant data incheieri contractului cu firma de telefonie e 02/03 /2007 ultima factura e 25-05 .2007
intrebarile mele sunt !
1 daca nu ma prezint la tribunal ca eu stau in bv si nam bani de drum :(
2 sa prescris oare? aveti datele mai sus
3 daca nu sa prescris si ma pun la plata si castiga procesu cat is obligat sa dau cam in jur
4 nam pe numele meu decat un amarat de pc :|
5 daca sa prescris datoria ce trebuie sa fac sa skap de ei
6 pot sa stau linistit eu nu pot ajunge la acel proces nici bani de avocat nam