avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriptie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriptie

Buna Ziua Deschid al doilea topic sper a ma ajuta cineva ! am o datorie fata de cosmote care a trecut de 3 ani deci a fost prescrisa aku rog avocati de pe forum sami dea un linku un id ceva sau o mana de ajutor cum sa trimit acea scrisoare de invoacare ca am fost dat in judecata pe luna septembrie pentru acea datorie care e trecuta de 3 ani si doresc a invoca si nu stiu cum ms de intelegere
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:24, 27 Iulie 2010
Ati fost notificat in aceasta perioada ? Daca ati fost notificat se intrerupe prescriptia
prescriptia nu se intrerupe prin simple notificari
aceasi problema o am si eu....si am primit raspuns.... vezi aici www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2010
silviu3marian, utilizator
@keksu2

Va rog frumos, sa cititi Regulamentul de postare, sa nu mai deschideti inca un topic ce continua o discutie la care ati primit raspuns si sa nu mai scrieti denumirea societatilor implicate in discutie.

Pentru moment voi inchide acest topic, urmand ca dvs. sa continuati discutia la topicul anterior, respectiv, aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Exista facilitatea oferita de avocatnet.ro, aceea privind mesajele private si puteti contacta, solicita ajutor.Consultantii care au timp si doresc sa va ajute in redactarea cererii dvs. o vor face.Daca acest lucru nu se va intampla, va trebui sa intelegeti faptul ca toti cei care raspund in acest forum, o fac in mod voluntar.

Puteti accesa si optiunea cautare, incercand sa gasiti subiecte similare care au primit deja "o mana de ajutor", deci, un raspuns.

Multumesc anticipat pentru intelegere, o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Observatie raspunsuri la intrebari bocsaniuliana bocsaniuliana Observ ca nu se prea da raspuns la intrebari.De ce oare?Nu par interesante?sau nu sunt bine formulate? (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie iustinian 13 iustinian 13 Buna ziua , As vrea sa stiu care este termenul de prescriptie in asigurari casco si RCA, cand incepe sa curga acest termen si ce intrerupe acest ternem (vezi toată discuția)
24 ianuarie - zi libera? terecote terecote Buna dimineata ! In privinta zilei de 24 ianuarie , ca si zi libera , stiti decizia definitiva ? (vezi toată discuția)