avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Termen de prescriptie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Termen de prescriptie

Buna ziua ,
As vrea sa stiu care este termenul de prescriptie in asigurari casco si RCA, cand incepe sa curga acest termen si ce intrerupe acest ternem
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 20:20, 20 Iulie 2014
CASCO - doi ani, RCA - trei ani ambele de la data confirmarii prejudiciului/daunei.
Vedeti si aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
Mai sunt si alte discutii daca le cautati in forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de precriere a dreptului la despagubiri aferente unui dosar de dauna auto Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele 2 aspecte: 1.- care este pana la urma termenul de prescriptie in cazul dosarelor de dauna auto ... (vezi toată discuția)
Termenul prescrierii dosarului de dauna auto intre service si asiguratorul cu care are conventie Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Spuneti-mi, va rog, care este termenul de prescriptie pentru dosarele de dauna auto, daca intre service-ul auto si societatea de asigurare ... (vezi toată discuția)
Obligatie prescrisa?  Boncu Constantin Boncu Constantin Buna ziua, am o situatie care mie mi se parea simpla si clara. Instantele insa au o alta parere...cu care nu sunt de acord. Avem un accident auto in care ... (vezi toată discuția)