avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reclamant pentru Fond -pretentii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reclamant pentru Fond -pretentii

Buna ziua mult respect celor de pe site e foarte bun acu problema mea mica !
primesc o citatie de gen : X .y din oras z.x este chemat in aceeasta instanta ,camera 3,c5 in ziua de 02 Noiembrie 2010 ora 11:30 in calitate de parat , in proces cu sc .......... srl in calitate de reclamant pentru Fond - pretentii
In caz de neprezentare a partilor ,se va putea trimite un inscris , judecata se face in lipsta -/,NR. sa se raspunda la exceptia necompetentei teritoariale a Judecatoriei Constanta
DEci eu am vrut sa platesc datoria la ei la cosmote da au trecut 3 ani de la ultima factura si mod logic sa prescris aceeasta citatie e a doua care imi vina ! cum ar trebui sa procedez eu fiind din brasov ! repet datoria e trecuta de 3 ani de la ultima facutura va multumesc mult !!!!
Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2010
keksu2, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22096 , utilizator 15:08, 11 Octombrie 2010
sa depuneti intampinare prin care sa invocati exceptia prescriptiei.cererea o puteti trimite prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
faceti o adresa catre instanta prin care cereti sa vi se comunice cererea de chemare in judecata (daca nu ati primit-o impreuna cu citatia) pentru a va putea formula apararile in conformitate cu prevederile legale.
in caz de nu depun aceste mentionate nu de alta da nu stiu cum se face asa ceva fiind plecat de 5 ani din tara :| 1ce se poate intampla 2:( e greu aceasta invocare ?
e posibil ca instanta de judecata sa invoce din oficiu exceptia prescriptiei.dar nu e greu sa formulati cateva randuri in care sa spuneti ca s-a prescris dreptul material al reclamantului.
va multumesc si ultima intrebare porma se poate inchide topicu la primirea raspunsului :P 08.06-2007 a fost ultima factura eu fiind plecat din tara deci sa prescris mai mult ca sigur va multumesc echipei avocatnet :P sper sa imi raspundeti si la asta mi de multumiri

Alte discuții în legătură

Executare silita creanta prescrisa - de catre societate recuperari creante keksu2 keksu2 Buna am primit azi o citatie de la marss collection citatia ma cheama in tribunal pentru o datorie 142 de lei + creante 700 ron ! dar interesant data ... (vezi toată discuția)
Prescriptie. Imparatul Imparatul Am o firma. Prin intermediul acesteia, in baza unui contract de vanzare cumparare, am achizitionat un utilaj de fabricat incaltaminte pe banda. Acesta a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii nu-mi dau pace carmen silva carmen silva buna ziua, problema mea este urmatoarea: parintii mei au decedat in martie2005. In anul 2006 am vandut imobilul unde au locuit, iar eu am parasit orasul ... (vezi toată discuția)