avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate draghicicristina58

Activitate draghicicristina58

Tatal meu a fost operat in luna decembrie 2013 de hernie de disc. Are o vechime de 37 de ani (24.03.1959 - nascut), avand functia de sofer pe utilaje grele. Neputand iesi la pensie anticipat, nici anticipat partial, nu are decat varianta pensionarii pe caz de boala, intrucat nu o sa mai poata merge la serviciu, Ceea ce il intereseaza este ce pensie va primi? As dori sa imi raspundeti la aceasta intrebare, el fiind disperat ca nu mai poate sa se prezinte la srviciu, ca asa el s-ar mai duce, dar problemele medicale si conditiile grle de lucru il impiedica.
Multumesc anticipat ! O zi buna!
Lucrez la Serviciul Voluntariat Situatii de Urgenta, compartiment in cadrul Primariei si as dori sa stiu daca beneficiez de aceleasi drepturi salariale ca si cei de la ISU din subordonarea MAI. Daca da , spuneti-mi ce LEGE, ART??? Multumesc!
Discuție lamurire
Bunicii din partea mamei au facut un contract de vanzare cumparare cu intretinere fratelui mamei, fara sa o instiinteze si pe ea. Timpul a trecut si bunicul meu a decedat de 8 ani. In momentul de fata, :sorry: bunica mea nu se mai intelege cu fratele mamei si nici cu sotia si copiii acestuia. A depus actele la tribunal pentru a sparge actul de vanzare cumparare cu intretinere. Intrebarea mea este daca exista vreo sansa sa inainteze cineva procedura de succesiune, in conditiile in care bunica mea a renuntat la aceasta, dupa moartea bunicului (asta am aflat din surse neoficiale)?

Imi puteti oferi mai multe informatii despre rezilierea contractului de vanzare cumparare cu intretinere?
Multumesc pentru raspunsuri!