avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Drepturi salariale

Lucrez la Serviciul Voluntariat Situatii de Urgenta, compartiment in cadrul Primariei si as dori sa stiu daca beneficiez de aceleasi drepturi salariale ca si cei de la ISU din subordonarea MAI. Daca da , spuneti-mi ce LEGE, ART??? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 16:30, 24 Noiembrie 2010
Nu puteti beneficia de aceleasi drepturi salariale. Cei din subordinea MAI se supun unei legi speciale. Dumneavoastra ori sunteti contractor ori va supuneti Legii 188/1999-privind statutul functionarului public

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie responsabil arhiva bjn bjn Buna seara, Sunt functionar public , ocup functia de agent agricol iar in data de 20.05.2013 am fost desemnat prin dispozitie de primar si responsabil cu ... (vezi toată discuția)
Mutare politist detasat Justitiarul711 Justitiarul711 Care este posibilitatea legala ca un politist detasat pe o perioada de 6 ani de la MAI la primarie, in cadrul Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a ... (vezi toată discuția)
Acord privind mutarea definitiva in alt serviciu evelineconstantin evelineconstantin Buna ziua . As vrea sa va intreb daca este legal sa mi se solicite acordul scris in ceea ce priveste mutarea definitiva in cadrul altui compartiment din ... (vezi toată discuția)