pentru a intari cele stiute de mine sa-mi calculeze cineva salariul net tinand cont de in contract 1100 lei, vechime peste 20 ani, deducere 1 copil, angajat contractual intr-o primarie, care este net-ul,multumesc
nu dar secretara a dus la prefectura organigrama fara noi cei cu contracte pe perioada determinata, poate cere creare de post tinan cont ca teoretic este nevoie de personal si astfel sa devenim in urma unui examen functionari publici?
Buna ziua, revin cu intrebarea,sunt referent ,personal contractual, angajata in septembrie 2012 intr-o primarie de comuna, acum dupa noile reguli impuse de guvern ce se intampla cu mine si colegii mei ne dau afara? sau care ar fi cursul lucrurilor caci conform nr locuitori inca nu suntem schema completa, astept un raspuns competent urgent,va rog.multumesc.
buna dimineata, dupa ce aseara m-am lamurit cu drepturile si obligatiile personalului contractual azi am o ultima intrebare. Daca noi 5 persoane angajate cu contract in primarie putem sa beneficiem de spor de periculozitate(spor de antena) si care este maximul de salariu pentru referent cu studii medii si vechime peste 20 ani,multumesc.
Buna seara sunt referent intr-o primarie, angajat contractual pe perioada determinata si as vrea sa stiu daca am dreptul de a participa la cursuri de specializare platite de primarie si daca am aceleasi drepturi ca orice functionar,multumesc.