avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Ce salariu ar trebui sa incasez?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Ce salariu ar trebui sa incasez?

pentru a intari cele stiute de mine sa-mi calculeze cineva salariul net tinand cont de in contract 1100 lei, vechime peste 20 ani, deducere 1 copil, angajat contractual intr-o primarie, care este net-ul,multumesc
Cel mai recent răspuns: flori drumea , utilizator 14:00, 30 Iulie 2013
1100 lei brut include si sporul de vechime sau nu-l include?
Nu il include.
daca se acorda sporul de vechime, atunci salariul net incasat este de 1011 lei.

daca nu se acorda sporul de vechime, atunci salariul net incasat este de 826 lei.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia muncii GarofinaAnton GarofinaAnton Daca am scris in contractul de munca : 1: salariul de baza lunar brut 752 Ron; 2: Alte elemente constitutive- sporuri de vechime de 20%, este corect sa fie ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta impozitare Oana E84 Oana E84 Buna ziua , tichetele de vacanța se adauga la salariul brut? Și dacă da se poate pierderea deducerii personale pt ca se depășește acel plafon? Având ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca si deducere personala neaguvasile neaguvasile Am o vechime de peste 21 ani si 2 copii minori in intretinere.De peste 7 ani sunt asistent personal al unei persoane cu handicap grav.Am o remuneratie de 972 ... (vezi toată discuția)