avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Lamurire salarii si sporuri
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Lamurire salarii si sporuri

buna dimineata, dupa ce aseara m-am lamurit cu drepturile si obligatiile personalului contractual azi am o ultima intrebare. Daca noi 5 persoane angajate cu contract in primarie putem sa beneficiem de spor de periculozitate(spor de antena) si care este maximul de salariu pentru referent cu studii medii si vechime peste 20 ani,multumesc.
La noi a fost Curtea de Conturi și prima întrebare a fost dacă acordăm spor de periculozitate pentru că se impută. Noroc #-o că nu am primit altfel ne punea la plată......
În cazul salariului depinde unde sunteți încadrat, de la referent III până la referent IA. Salariul pentru un referent IA , maximul este de 1082 lei cu vechimea dvs. inclusa.
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2013
klaudia772001, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul salariului mayuk27 mayuk27 Sunt contabil la o primarie cu studii superioare de lunga durata (consilier asistent II), vechime 10 ani în campul muncii, 2 ani vechime în contabilitate, si ... (vezi toată discuția)
Promovare referent grad superior treapta i in consilier, dupa absolvire de studii superioare bogdanmarinela bogdanmarinela In iunie 2010 am fost incadrat ca referent superior I cu un salariu de 958 lei si un spor de vechime de 20%.Recent am dat examen de promovare in clasa, in urma ... (vezi toată discuția)
Salarizare sef svsu zama cristian zama cristian Sunt Seful SVSU dintr-o primarie,la data angajarii aveam studii medii, am absolvit ,intre timp, o facultate de stat (admin.pub),mi s-a marit salariul de la 788 ... (vezi toată discuția)