la inceputul lui 2009 am inscris in circulatie o autoutilitara cumparata din Uniuneaa Europeana cu anul de fabricatie 2002;euro 3(pina in 3,5 tone).am platit atunci pe taxa de prima imatriculare 2300 euro.acum s- redus taxa la autoutilitare si la aceiasi masina acum se plateste pina in 400 euro....Nu mi se pare corect .Ce pot sa fac si daca am posibilitatea sa recuperez diferenta de taxa?
bunica mea are un pamint cumparat in 1997 de la o persoana cu acte de mina cu doi martori .titlu de proprietate e pe numele acelei persoane( dar in baza acelui titlu care se afla la bunica s-a facut actul de vinzare); de atunci bunica are pamintul pe numele ei la rol si plateste pamintul la primarie .ce trebuie sa faca ca sa isi faca titlul pe numele ei?
matusa mea a avut inainte de comunism 10 h de padure o casa si 3 h de pamint. Ea nu a avut copii.Casa mi-a lasat-o mostenire dupa moartea ei in 1965 ;de atunci platesc la rol pt casa.dupa 1990 am obtinut si pamintul.acum ce trebuie sa fac sa pot obtine padurea ,avind in vedere ca nu am acte pe pedure .?