avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte vinzare de mina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte vinzare de mina

bunica mea are un pamint cumparat in 1997 de la o persoana cu acte de mina cu doi martori .titlu de proprietate e pe numele acelei persoane( dar in baza acelui titlu care se afla la bunica s-a facut actul de vinzare); de atunci bunica are pamintul pe numele ei la rol si plateste pamintul la primarie .ce trebuie sa faca ca sa isi faca titlul pe numele ei?
Cel mai recent răspuns: dny Daniel , utilizator 14:22, 20 Septembrie 2010
Sa mearga impreuna cu vanzatorul pamantului si cu acel act sub semnatura privata la un notar pt a intocmi contractul de v-c. Daca acel vanzator se impotriveste sau nu mai este va fi mai dificil pt ca trebuie sa ajungeti in instanta.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate bojucris bojucris Parinti mei au cumparat de la bunica mea o bucata de pamant pe care am construit o casa, pamantula era parte integranta din gradina bunicii. in 1997 a murit ... (vezi toată discuția)
Bunica vrea sa vinda pamintul,trebuie semnatura copiilor? fitzoasa fitzoasa bunica mea,mai are 4 copii in viata are certificat de proprietate pe 5,4 ha pamint pe numele ei poate sa vinda pamintul fara semnatura copiilor? ea traieste ... (vezi toată discuția)
Teren Petraru_Irina Petraru_Irina In 1992,bunicul a donat mamei( fiica) prin act de donație sub semnătură privată cu martori, un teren. Acest act a fost înregistrat la primărie, ulterior ... (vezi toată discuția)