avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto autoutilitara
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto autoutilitara

la inceputul lui 2009 am inscris in circulatie o autoutilitara cumparata din Uniuneaa Europeana cu anul de fabricatie 2002;euro 3(pina in 3,5 tone).am platit atunci pe taxa de prima imatriculare 2300 euro.acum s- redus taxa la autoutilitare si la aceiasi masina acum se plateste pina in 400 euro....Nu mi se pare corect .Ce pot sa fac si daca am posibilitatea sa recuperez diferenta de taxa?

Alte discuții în legătură

Calcul diferenta taxa poluare johnthebest johnthebest Daca in septembrie 2008 am platit pentru o autoutilitara sub 3,5 tone o taxa de 1600 euro, iar conform noi taxe valoare este de 400 euro, pot recupera toata ... (vezi toată discuția)
Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare autoutilitare moldovan_aurelian moldovan_aurelian Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Vreau sa inmatriculez o autoutilitara, cumparata in leasing in 2009 si in luna aceasta a expirat contractul. Masina are o ... (vezi toată discuția)