avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... calcul diferenta taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

calcul diferenta taxa poluare

Daca in septembrie 2008 am platit pentru o autoutilitara sub 3,5 tone o taxa de 1600 euro, iar conform noi taxe valoare este de 400 euro, pot recupera toata diferenta de 1200 euro?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: johnthebest , utilizator 18:26, 24 Ianuarie 2012
Daca taxa auto, pe care ati platit-o in perioada 1 iulie 2008 si pana la data de intrare in vigoare a acestei noi legi, este mai mare decat taxa rezultata din aplicarea noilor prevederi, legea ofera posibilitatea de a va primi inapoi diferenta de taxa platita, daca veti face o cerere in acest sens la organul fiscal competent.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

Va este util si acest topic deschjis astazi in forum:

www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la restituirea unor sume din taxa auto conform legi 9/2012 davidmarius davidmarius Buna as dori sa va cer parerea daca ma incadrez si eu aici in aceasta lege. 9/2012.privind restituirea unor sume din taxa auto. Am cumparat o masina an ... (vezi toată discuția)
Despre restituirea taxei auto jean59 jean59 eu am aflat urmatoarele : proiectul de lege privind noua taxa de poluare aduce si vesti bune pentru soferi. Astfel, daca taxa auto, pe care ati platit-o in ... (vezi toată discuția)
Taxa auto autoutilitara nkq_2007 nkq_2007 la inceputul lui 2009 am inscris in circulatie o autoutilitara cumparata din Uniuneaa Europeana cu anul de fabricatie 2002;euro 3(pina in 3,5 tone).am platit ... (vezi toată discuția)