avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... dreptul la restituirea unor sume din taxa auto conform ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

dreptul la restituirea unor sume din taxa auto conform legi 9/2012

Buna as dori sa va cer parerea daca ma incadrez si eu aici in aceasta lege. 9/2012.privind restituirea unor sume din taxa auto.
Am cumparat o masina an fabricatie 2000 adusa de afara in anul 2008 pe care am inmatriculat-o in data de 09.2008.
''Multumesc anticipat''
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:43, 24 Ianuarie 2012
Daca nu vor interveni modificari la Legea care tocmai a intrat in vigoare si daca taxa auto pe care ati platit-o in perioada 1 iulie 2008 pana la data de intrare in vigoare a prezentei legi, este mai mare decat taxa rezultata din aplicarea noilor prevederi, legea ofera posibilitatea de a va primi inapoi diferenta de taxa platita, daca veti face o cerere in acest sens la organul fiscal competent.

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/art...

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul diferenta taxa poluare johnthebest johnthebest Daca in septembrie 2008 am platit pentru o autoutilitara sub 3,5 tone o taxa de 1600 euro, iar conform noi taxe valoare este de 400 euro, pot recupera toata ... (vezi toată discuția)
Despre restituirea taxei auto jean59 jean59 eu am aflat urmatoarele : proiectul de lege privind noua taxa de poluare aduce si vesti bune pentru soferi. Astfel, daca taxa auto, pe care ati platit-o in ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto cine o plateste? catalin bratianu catalin bratianu referitor la noua taxa care priveste masinile inmatriculate in ro pana in 2007 de catre cine va fi platita? VANZATOR SAU CUMPARATOR? (vezi toată discuția)