avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate Silvia Elmas

Activitate Silvia Elmas

Răspuns la discuția Fond de rulment
Va multumesc pentru raspunsuri. Acum totul imi este foarte clar.

Silvia
Răspuns la discuția Fond de rulment
Va multumesc pentru raspunsul prompt.

Cand spuneti ca fondul de rulment trebuie sa fie egal cu valoarea lunii cea ma mai mare, va referiti la luna in care am avut cele mai mari cheltuieli cu intretinerea. Corect?

In aceasta situatie fondul de rulment ar trebui sa fie aprox. 180+3.75%+5%= 196 lei.

Avand in vedere cele de mai sus, ma gandesc totusi ca sunt indreptatita sa cer diferenta de la 280 pana la 196 lei.

Va multumesc,

Silvia
Discuție Fond de rulment
Buna ziua,

Va rog foarte mult sa ma ajutati cu informatii legate de colecatrea fondului de rulement.

Pana la aceasta data am adunat la fondul de rulment 280 lei. Luna trecuta am dorit sa imi retrag banii de la fondul de rulment, la fel ca majoritatea locatarilor din blocul in care locuiesc. La aceasta cerere, administratorul blocului a raspuns destul de enervat, spunandu-mi ca daca imi retrag acum banii, mi-i va opri in urmatoarele 2 luni, cate 140 de lei pe luna.

Rugamintea mea este sa imi spuneti daca exista prevederi legale in ceea ce priveste suma ce trebuie colectata pentru fiecare persoana la fondul de rulment si daca este specificata vreo perioada in care aceasta ar trebui platita?

Mi se pare un abuz sa se puna problema la modul in care a fost pusa de administratorul blocului.

Astept raspunsul dv.

Va multumesc,

Silvia
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o informatie privind situatia de mai jos:

Avand in vedere anumite neintelegeri cu administratoare blocului in care locuiesc, nu am platit intretinerea aferenta lunilor februarie, martie si aprilie si nici nu intentionez sa o platesc prea curand. Nu sunt lamurita cu anumite costuri cu incalzirea pe care trebuie sa le platesc si pana la lamurirea acestora am sistat orice plati. Dansa ne ameninta in mod frecvent ca va executa silit apartamentul in vederea recuperarii sumei restante, aprox. 2000 lei.

Rugamintea mea este sa imi spuneti in ce conditii poate executa apartamentul si de asemenea, va mai rog sa imi spuneti ce pot face eu ca persoana fizica pentru a verifica sumele repartizate apartamentului in care locuiesc la intretinerea lunara. O pot obliga in vreun fel sa imi puna la dispozitie facturile care vin pentru utilitati sau alte cheltuieli de reparatii ale blocului? Exista vreo lege in acest sens?

Astept raspunul dv.

Multumesc,

Silvia Elmas