Buna ziua.
Am facut un contract de vanz-cump cu clauza de intretinere cu bunicii mei. As avea nevoie daca se poate sa imi raspunde-ti la urmatoarele intrebari. Va multumesc.
1. Numarul casei din buletinul bunicilor este 12 (ei nu au mai schimbat buletinul cu cartea de identitate) iar casa acum (dupa partajarea terenului) este trecuta la nr 12A. Este vreo problema cum scrie in contract? In cazul in care isi vor reinoi buletinul are vreun rost sa le fac o copie legalizata la buletinele acestea?
2. “… sa nu fim internati intr-un spital de boli mintale sau intr-un azil de batrani,
sa fim ingrijiti in caz de boala la domiciliul nostru…” in cazul unei boli ce necesita spitalizarea pentru o perioada de timp (sau urgentele) este in regula internarea in spital?
3. Pe a doua pagina a contractului scrie valoarea apreciata a casei si valoarea lunara de 200 lei. Ma va ajuta la un eventual viitor proces sa pastrez chitante in valoarea aceasta pe care pot dovedi ca le-am platit eu (cum ar fi sa platesc facturile de pe contul meu din banca <prin homebank sau ceva de genu>?)
4. Am pus pe link si cele doua adeverinte medicale obtinute cu o ora inaintea semnarii contractului. Sunt de ajutor?
5. Daca voi respecta clauzele din contract, si imi voi ingrijii bunicii (la fel cum am facut-o si pana acuma) pot sta linistita la un eventual viitor proces cu mostenitorii de drept ?(bunicii sunt de partea mea)
6. Nici bonul si nici chitantele de la notar nu sunt stampilate,doar semnate, sa merg la notar sa-mi puna stampilele, sau astea nu se stampileaza? Au valoare si fara stampila?
[ link extern ] )