avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract v-c clauza intretinere, donatie ascunsa?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract v-c clauza intretinere, donatie ascunsa?

Am facut un contract v-c cu clauza de intretinere cu bunicii mei. Citind pe forum am inteles ca acest tip de contract se poate considera o donatie. Imi puteti spune va rog frumos, daca se poate pune problema si in cazul meu? Am postat un link cu pozele contractului pentru cine are timpul necesar sa arunce un ochi. Multumesc.

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 15:58, 11 August 2010
Mie imi pare a fi un contract de intretinere si nu unul de vanzare-cumparare. Consider ca daca va veti indeplini obligatiile asumate prin acest contract nu va putea nimeni , pentru niciun temei ,sa ceara desfiintarea daca nu ocer creditorii intretinerii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare sau donatie ? Annita Annita Buna ziua, Bunicii mei vor sa-mi lase mie, dupa moartea lor, apartamentul in care locuiesc numai eu de 5 ani, ei avand apartamentul lor. Intrebarea este, ... (vezi toată discuția)
Ce act trebuie sa fac? boyzone boyzone o persoana doreste sa o ingrijesc pe durata vietii sale(are 76ani) si imi va lasa apt ulterior.am procedat la efectuarea tuturor demersurilor ... (vezi toată discuția)
Anularea unui contract de vanzare-cumparare cu clauza justinn justinn Numitii x si y, sot si sotie au vandut un apartament cu clauza, fiului lor casatorit(clauza constand in a avea grija de x si y la batranete).x si y au alta ... (vezi toată discuția)