avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate lorand.suiogan

Activitate lorand.suiogan

Mulţumesc pentru răspuns.Ţin totuşi să cred că nu voi putea obţine nimic pe cale amiabilă.Prin faptul că firma a falimentat cu mult timp în urmă,termenul de înscriere la masa credală a expirat şi probabil că toţi cei care mai au acţiuni ca mine au fost daţi la o parte.Cum aş putea să aflu dacă acel certificat ce îl deţin mai are valoare?
Ar fi mai bine să vorbesc cu un avocat să vad cum aş putea sa recuperez valoarea acestuia dacă este mare ?
Buna ziua,
Deţin un certificat de acţionar cu un numar de 149 de acţiuni la societatea PETROLSUB S.A din data de 03.08.1996.Din câte am inţeles societatea a intrat în faliment în anul 2005.În septembrie 2008 a fost cumpărată de firma Ecodiesel din Oradea, deținută de trei persoane fizice, la un preț de 14,87 milioane de euro iar apoi societatea italo-română Ecodiesel a realizat un program de investiții pentru retehnologizare în valoare de 20 de milioane de euro, rafinăria fiind complet modernizată. La data de 29 iulie 2010, Petrolsub și-a reluat producția.
Întrebarea mea ar fi în felul următor
Ce mai pot face eu cu acest certificat?mai am ceva drepturi?ţin să menţionez că nu am primit bani din dividende si absolut nimic decând deţin acest certificat.
Răspuns la discuția concediu pt noi angajati
freeelis a scris:

flory3003 a scris:

daca mi schimb locul de munca,la cat timp am dreptul la concediu de odihna?


Acordarea CO nu mai este conditionata de desfasurarea activitatii in acea societate o anumita perioada de timp.
Va puteti lua CO si dupa o luna de zile, insa acesta se va acorda proportional cu durata efectiv lucrata.


Buna Ziua.
Dati-mi si mie va rog articolul unde scrie acest lucru deoarece seful meu (privat )a zis ca pot sa imi scot concediu doar dupa 11 luni de munca.In codul muncii nu am gasit nimic concret,iar in contractul individual de munca nu se mentioneaza.