avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate cbkiki

Activitate cbkiki

Buna ziua
as dori sa aflu daca se poate ce drepturi are o mamica salariata care se intoarce la serviciu dupa perioada de 2 ani de concediu ingrijire copil.
Care este peroada pentru care angajatorul este obligat sa mentina vechile conditii salariale dupa revenirea la serviciu?
Dupa cat timp are dreptul sa concedieze un salariat aflat in situatia de mai sus?
Ce trebuie facut daca ti se refuza dreptul de a te intoarce mai repede din concediu ingrijire copil?
Buna
stie cineva daca ai nevoie de autorizatie sanitar-veterinara pt o societate domerciala al carei domeniu de activitate este comertul cu produse naturiste(ceaiuri,capsule,comprimate,siropuri,extracte,tincturi,unguente...) si suplimente naturale sub aceeasi forma de prezentare?
Multumesc
Buna ziua
am rugamintea daca cineva este in cunostinta de cauza sa ma ajute in legatura cu urmatoarea problema:am nascut pe data de 11.06.2010 fara a beneficia de concediu prenatal.Eu sunt cadru didactic angajat cu contract pe perioada determinata pana la data de 31.08.2010 si mai am part time job contract pe perioada nedeterminata.Oare in aceste conditii cate zile pot ramane in concediu postnatal?
toate cele bune