avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu postnatal

Buna ziua
am rugamintea daca cineva este in cunostinta de cauza sa ma ajute in legatura cu urmatoarea problema:am nascut pe data de 11.06.2010 fara a beneficia de concediu prenatal.Eu sunt cadru didactic angajat cu contract pe perioada determinata pana la data de 31.08.2010 si mai am part time job contract pe perioada nedeterminata.Oare in aceste conditii cate zile pot ramane in concediu postnatal?
toate cele bune
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 15:38, 26 Iulie 2010
Pai aveti 63 zile calendaristice...faceti calculul si vedeti ce va ramane de facut...eu va sfatuiesc sa intrati cat mai repede in CIC pana la 2 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal Dana Fatol Dana Fatol Buna, dragi colegi, Aceasta e mesajul unei prietene. M-as bucura sa imi dati si opiniile voastre. Multumesc anticipat. \\"Sunt cadru didactic si urmeaza ... (vezi toată discuția)
42 zile obligatorii de postnatal florin96 florin96 Va rog sa ma lamuriti si pe mine.Sotia mea vrea sa isi ia concediu prenatal retroactiv incepand cu 7 ianuarie 2009. Vrea sa-si ia cele 84 zile de prenatal dau ... (vezi toată discuția)
Mai pot face o reclamatie? henrietadominik henrietadominik buna ziua, de ceva vreme ma deranjeaza un lucru...si sper ca ma veti putea ajuta...in 10.05.2010 am intrat in concediul prenatal...in 11.06.2010 am nascut un ... (vezi toată discuția)