Buna ziua!
Am primit inchisoare cu suspendare 8luni...perioada de incercare fiind de 2 ani si 8luni...Ca sa pot da din nou de permis pot abia dupa un an de la hotararea judecatoreasca sau dupa 8 luni...Si eu trebuie sa dau din nou sau doar redobandire?
Daca primesc o pedeapsa cu inchisoare cu suspendare....Asta e pedeapsa pentru ca fapta care am comis`o....dar cu permisul?ptr permis chiar nu ar fi sanse sa se acorde amenda administrativa?
Am avut un accident minor...o usoara tamponare,mentionez ca nu sunt victime....Mi`a iesit alcoolemia la probele de sange 1.20 si 1.05...Acu urmeaza sa ma prezint la tribunal...Am auzit ceva de indice 18.1...as putea sa cer si eu...mi se va acorda?
Buna....as avea o intrebare...din cate am inteles sanctionarea permisului va fi data de catre politie in urma hotararii judecatoresti....As putea face o cerere la comandant sa fie mai indulgent sau sa imi injumatateasca perioda pentru a putea da din nou de permis?
Mi`am luat avocat...Dar totusi vroiam sa mai aud niste pareri...Sunt la prima abatare...Din cate am inteles este posibil sa primesc inchisoare cu suspendare...dar la permis care va fi sentinta?
Buna ziua...In luna octombrie 2009 am avut o usoara tamponare...mentionez ca fara victime...In etilotest am avut o alcoolemie de 0.63....iar in sange prima proba 1.20 cea de-a doua proba 1.05....Procurol mi`a cerut recalculare si mi`a iesit 1.40(mentionez k inainte de recalculare am mai adaugat niste argumente la declaratie si nu mi le`a luat in considerare)....Am mai cerut si eu o recalculare si nu mi`a acordat`o....Mi`a trimis dosarul in instanta...Ce se va intampla?