multumesc dar mai am o mica nelamurire ca sa primesc de la executor nu trebuie sa se judece socru meu cu ei? sau eu l-am sfatuit sa mearga sa vb cu cei de la [editat] si sa le dea lunar catew 100ron ptr ca elare 600 ron pensia.
buna ziua as dorisa stiu sieu ce se poate intampla:.... socru meu a facut un credit in 2007 ptr fata lui iar aceasta nu aplatit ratele cred ca de anul trecut si a primit de curand o scrisoare de la firma eos cu art. 373,385 si 413 cod procedura civila. Am citit aceste coduri dar as vrea sa stiu daca executarea silita se poate face fara a primi si ei o citatie de la tribunal?
:((:((buna ziua! am si eu o problema ,sunt maritata din 2004 cu un libanez, de 2 ani nu mai avem treaba unul cu celalalt eu deja avand pe cineva si urmeaza peste 7 luni sa nasc,anul trecut am intentat divort si mi_sa cerut dovada ca locuieste la adresa aceea dar eu nu am de unde sa il iau ptr ca el ma suna cu nr ascuns sau mai trece pe la ai mei . vreau sa pun iar dosarul pe rol dar chiar nu stiu de unde sa-l iau,motivul ca sunt insarcinata cu altcineva ajuta la divort,va rog ajutati-ma nu vreau sa poarte numele lui copilul meu (asa am inteles),ca atata timp cat sunt maritata ia numele sotului. VA ROG SFATUITI-MA CE SA FAC. VA MULTUMESC