avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Activitate Alexoae

Activitate Alexoae

Răspuns la discuția Legea pensiilor
Buna seara!, dl avocat ,
va multumesc pentu raspuns,
va mai adresez o intrebare cu scuzele de rigoare, care este baza legala care trebuie invocata in acest caz?.
Multumesc!.
Discuție Legea pensiilor
Buna ziua!,
Ma numesc Elena, am facut cerere anul trecut, noiembrie, 2018, pentru prelungirea perioadei de pensionare de la 60/65 de ani(aveam deptul sa ies in pensie la limita de varsta in ianuarie 2019). Doresc sa ies la pensie incepand cu anul 2020. Am acest drept acum?.
Multumesc!.
Discuție PENSIONARE
Buna ziua!, va rog sa/mi spuneti ce trebuie sa faca concret un salariat / femeie , care indeplineste conditiile de pensionare si doreste sa continuie munca, in conditiile O.U. NR. 96 din 2018?.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Cumulul pensie salariu
Va multumesc mult!
Cu respect.

Multumesc! Dati-mi va rog baza legala pentru raspunsul dat.

Buna ziua! in sectorul bugetar.
Multumesc!.
Indeplinesc conditiile de iesire la pensie pentru limita de varsta.Doresc sa/mi continui activitatea inca un an de zile(incheierea unui nou C.M.),pe acelasi post, deci sa cumulez pensia cu salariu. Care sunt prevederile legale si demersurile subsemnatului pentru aprobarea noului C.M.(concret ce trebuie facut?. Va multumesc!.
BUNA SEARA!
Va rog sa ma ajutati in clarificarea unei probleme :
Daca la momentul acesta se mai poate recupera o suprafata de teren(aproximativ 700m.p.) aflata in intravilanul comunei, preluat fara documente de o institutie a statului in anul 1975.
Daca este posibil va rog sa-mi spuneti calea legala(PASII DE URMAT).
Va multumesc!