avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea pensiilor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea pensiilor

Buna ziua!,
Ma numesc Elena, am facut cerere anul trecut, noiembrie, 2018, pentru prelungirea perioadei de pensionare de la 60/65 de ani(aveam deptul sa ies in pensie la limita de varsta in ianuarie 2019). Doresc sa ies la pensie incepand cu anul 2020. Am acest drept acum?.
Multumesc!.
Cel mai recent răspuns: Alexoae , utilizator 18:01, 4 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
Buna seara!, dl avocat ,
va multumesc pentu raspuns,
va mai adresez o intrebare cu scuzele de rigoare, care este baza legala care trebuie invocata in acest caz?.
Multumesc!.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, Cum se calculeaza concret data- la care trebuie sa iesi la pensie daca Maria este nascuta in 17.09.1957 care este varsta standard de pensionare- ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipată Monallyssia Monallyssia Mă numesc Monica Gheorghe și am și eu o întrebare: la vârsta de 53 de ani pe care o am și o vechime în muncă de 33 de ani, aș putea ieși la pensie ... (vezi toată discuția)
Detalii despre pensionare Ana_M_02 Ana_M_02 Buna seara Sunt născută in luna februarie 1959. Doresc sa stiu care e anul si luna pensionarii mele la limita de vârstă, care lege este in vigoare ... (vezi toată discuția)