avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare teren intravilan

BUNA SEARA!
Va rog sa ma ajutati in clarificarea unei probleme :
Daca la momentul acesta se mai poate recupera o suprafata de teren(aproximativ 700m.p.) aflata in intravilanul comunei, preluat fara documente de o institutie a statului in anul 1975.
Daca este posibil va rog sa-mi spuneti calea legala(PASII DE URMAT).
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Teren incadrat in acte ca intravilan, in realitate insa... pricopes pricopes Buna ziua, As dori un sfat din partea dvs. cu privire la o problema legata de cadastru. Anul trecut, prin iunie, am cumparat 1300 m2 de pamant intr-o ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie - teren intravilan andrre andrre Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In urma decesului bunicilor si al parintilor, comostenitorii indreptatiti au facut succesiunea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare referitoare la un teren și posibilitatea ... Justonenick Justonenick Buna ziua, Am o intrebare referitoare la un teren și posibilitatea de a construi pe acesta. Pe scurt, in 2017 am cumpărat prin notariat , cu toate ... (vezi toată discuția)