credeam ca pe acest sait voi gasi avocati care sa ajute..dar ca de obicei avocati care vor doar bani.. am vazut cum unul din avocati ti.a raspuns.. trebe sa mergi la un avocat..in loc sa dea un raspuns favorabil. atunci iti spun eu cum sa faci .. ori soliciti unui avocat parerea si sa iti faca el o scrisoare. sau poti incerca singur. odata ce ai martori pe prietenii tai vei castiga cu siguranta. era mai rau in cazul in care nu aveai martor. dar poti depune singur cererea de contestare a amenzii chiar prin posta . cu un avocat ca cei de pe acest sait..risti sa pierzi ..incearca singur.
l-am primit deja acasa si vreau sa fac recurs pt ca nu sunt vinovat de cele mentionate in verbal doar ca nu stiu cum as putea formula cererea de contestatie pt a fi rezonabila. va multumesc
Am primit o sanctiune in baza legii 61 art 2 pct 26 pt ca m.am certat cu o persoana . a fost o mica neintelegere si ne.am luat la cearta. in acel moment aparuse o patrula de politie si am fost amendati ambii .. mi se pare o tampenie pt o mica cearta sa primesti o amenda de 500 RON nu am semnat procesul verbal si mi.a fost trimis acasa. ma puteti ajuta sa fac o contestatie?