avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestare pt legea 61 art 2 pct 26
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestare pt legea 61 art 2 pct 26

Am primit o sanctiune in baza legii 61 art 2 pct 26 pt ca m.am certat cu o persoana . a fost o mica neintelegere si ne.am luat la cearta. in acel moment aparuse o patrula de politie si am fost amendati ambii .. mi se pare o tampenie pt o mica cearta sa primesti o amenda de 500 RON nu am semnat procesul verbal si mi.a fost trimis acasa. ma puteti ajuta sa fac o contestatie?
Cel mai recent răspuns: ContSters160827 , utilizator 12:22, 1 August 2010
Dupa ce primiti acasa procesul verbal contestati-l in termen de 15 zile la judecatorie pentru a vi se anula amenda, daca veti fi sanctionat
l-am primit deja acasa si vreau sa fac recurs pt ca nu sunt vinovat de cele mentionate in verbal doar ca nu stiu cum as putea formula cererea de contestatie pt a fi rezonabila. va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala rolfo rolfo am primit o amenda de 500 lei de la politie in baza art 2 alin 26 din legea 61/1991 pt ca m-am certat acasa cu parintii,dar art.2 alin 26 din legea 61/1991 ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru o fapta inexistenta Daniel.P Daniel.P Buna ziua mama a primit o amenda de 400 RON Find reclamata intr-o altercație cu o alta persoana care a depus plângerea împotriva mamei . Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Anulare p.v Cristian81 Cristian81 Buna seara, acum cateva zile in jurul orei 23 in calitate de presedinte de bloc , cat si de locatar , am sunat pe telefonul fix al sectiei de politie din ... (vezi toată discuția)