avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anulare P.V
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anulare P.V

Buna seara, acum cateva zile in jurul orei 23 in calitate de presedinte de bloc , cat si de locatar , am sunat pe telefonul fix al sectiei de politie din raza domiciliului meu, unde am solicitat interventia unui echipaj politie relatand ca un vecin deranjeaza linistea in bloc ( muzica, cearta ) , au sosit rapid , le am deschis usa la intrare in scara, m au legitimat si impreuna am urcat la locuinta cu pricina, s-a constatat cele spuse de mine ,am reprosat proprietarului de fata cu agentii ca noapte de noapte deranjeaza , dar din locuinta au mai iesit doua persoane necunoscute care au inceput sa ma ameninte si sa imi aduca injuri de fata cu politia.
Vazand ca indivizi respectivi ma tot agreseau verbal de fata cu ei, am reprosat agentiilor ca am sa sun la 112 sa vina un alt echipaj . M am retras impreuna cu un agent de langa cei doi indivizi si am plecat pe holul blocului ,ei ramanand cu petrecareti , iar eu m am dus acasa.
La 3-4 zile primesc prin posta un proces verbal intocmit de un agent politie cu o amenda de 200 lei , art 2 pct 25 din legea 61, iar la rubrica contravenient este taiat cu pixul refuzul
La alta rubrica, agentul de politie descrie ca nu a fost de fata niciun martor pt ca PV a fost incheiat la sediul politiei de fata fiind doar agentii constatatori.
Ma simt revoltat pt ca la fata locului nu a fost vro vorba de amenda, nu m am certat cu respectivi , nu am deranjat pe nimeni , nu exista semnatura la rubrica martor sau mentionat, nu am semnat pt ca nu am avut cunostiinta de amenda la adresa mea , .
CONCLUZIE: au intocmit un proces verbal fiind sanctionat fara ca eu sa refuz, sa il semnez, sa ateste vrun martor in afara de agentii de politie, intrand in posesia mea prin posta. Ce pot face si ce sanse am pt a il anula. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristian81 , utilizator 20:17, 19 Noiembrie 2015
Formulati contestatie si incercati sa dovediti prin probele administrate contrariul celor retinute in pv de contraventie.Daca nu ,,gasiti'' un martor care sa sustina pozitia dvs sansele sunt relativ mici.
Politia poate incheia un proces verbal de contraventie la sectia de politie, fara martor ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez pentru a formula plangere impotriva unui proces verbal de contraventie? sallsa sallsa Am primit acasa prin posta o amenda de la politia sect.6 sect 2 o amenda fiind specificat ca: \"a refuzat sa dea relatii privind stabilirea identitatii sale, ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda Fanfan12 Fanfan12 Am fost oprit de catre un echipaj de politie si legitimat. (mergeam pe trotuar cu inca 2 persoane noaptea pe la 3). Politistii erau intr-un logan gri fara ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv de circulatie GVS GVS Buna ziua, M-am deplasat pe timp de noapte pe un pod unde circulatia era doar pe sens unic din motivul afaltarii. Nu am facut ocol de drum accidentat de ... (vezi toată discuția)