Buna ziua.Sa va povestesc intamplarea nu prea fericita. Saptamana trecuta ,la mare fiind ,pe la ora 02:00 ,impreuna cu 2 amici ne intorceam dintr-un club ,destinatia fiind plaja.Cand am ajuns la plaja ,am coborat din masina si am fost intampinati de un politist de la comunitara si de un jandarm care ne au cerut actele si apoi mi au dat amenda pentru ca i-am injurat cand veneam cu masina. (asta dupa 2 ore in care am incercat sa il conving ca nu am injurat pe nimeni) .Singurul motiv pentru care ar fii putut sa ma sanctioneze poate ca pt muzica un pic mai tare.Am inteles ca pot contesta amenda ,am fost azi la judecatoria ilfov de unde apartin si mi au zis ca aceasta contestatie trebuie facuta la Constanta .Acum ideea este : are vreun rost sa o fac ,am vreo sansa de castig? Din grupul de 3 doar eu am fost amendat pentru ca "asa i se pare lui ca seamana vocea mea cu cel care a injurat #-o " . Contestatia mi s-a spus ca se poate face prin posta ,doar ca nu stiu mai exact ce trebuie sa scriu in aceea contestatie .Un pic de ajutor ar fii binevenit.
Pai atunci nu cred ca mai era necesar sa ne intrebati pe noi....daca dvs. credeti ca va descurcati singur...
Cert este insa ca un avocat cu siguranta o sa vada in acel proces verbal si alte lucruri pe care dvs. nu aveti cum sa le vedeti (neavand studii de specialitate):D
Cred ca merita sa consultati unul chiar si numai pentru a va indruma sa redactati singur contestatia.
ma refeream la faptul ca nu as vrea sa ma duc sa consult unul pentru ca momentan nu prea imi perminte situatia financiara! dar na..va inteleg pe forum nu este convenabil pentru dumneavoastra ;)
Ideea nu era de convenabil ori ba pt. noi..(oricum facem munca de voluntariat aici pentru ca vrem) ci pentru ca doar vazand procesul verbal de sanctionare va putem da un sfat pertinent. Acesta este motivul pentru care v-am trimis la un avocat. Il puteti angaja si sa va redacteze doar plangerea si atunci onorariul este infim.