Buna ziua.Sa va povestesc intamplarea nu prea fericita. Saptamana trecuta ,la mare fiind ,pe la ora 02:00 ,impreuna cu 2 amici ne intorceam dintr-un club ,destinatia fiind plaja.Cand am ajuns la plaja ,am coborat din masina si am fost intampinati de un politist de la comunitara si de un jandarm care ne au cerut actele si apoi mi au dat amenda pentru ca i-am injurat cand veneam cu masina. (asta dupa 2 ore in care am incercat sa il conving ca nu am injurat pe nimeni) .Singurul motiv pentru care ar fii putut sa ma sanctioneze poate ca pt muzica un pic mai tare.Am inteles ca pot contesta amenda ,am fost azi la judecatoria ilfov de unde apartin si mi au zis ca aceasta contestatie trebuie facuta la Constanta .Acum ideea este : are vreun rost sa o fac ,am vreo sansa de castig? Din grupul de 3 doar eu am fost amendat pentru ca "asa i se pare lui ca seamana vocea mea cu cel care a injurat #-o " . Contestatia mi s-a spus ca se poate face prin posta ,doar ca nu stiu mai exact ce trebuie sa scriu in aceea contestatie .Un pic de ajutor ar fii binevenit.
credeam ca pe acest sait voi gasi avocati care sa ajute..dar ca de obicei avocati care vor doar bani.. am vazut cum unul din avocati ti.a raspuns.. trebe sa mergi la un avocat..in loc sa dea un raspuns favorabil. atunci iti spun eu cum sa faci .. ori soliciti unui avocat parerea si sa iti faca el o scrisoare. sau poti incerca singur. odata ce ai martori pe prietenii tai vei castiga cu siguranta. era mai rau in cazul in care nu aveai martor. dar poti depune singur cererea de contestare a amenzii chiar prin posta . cu un avocat ca cei de pe acest sait..risti sa pierzi ..incearca singur.