Art. 54. - Paternitatea poate fi tagaduita, daca este cu neputinta ca sotul mamei sa fie tatal copilului.
Art. 56. - Filiatia fata de tata se stabileste, in afara de cazurile prevazute in art. 53, prin recunoastere sau hotarare judecatoreasca.
Doamna/ra ADMINISTRATOR ! Lege cand spuneti ce intelegeti prin ea? In ce priveste copilul am perfecta dreptate daca nu se rezolva problema parinteasca , acela poate avea surprize pe viitor. D-stra gandinti acum, la momentul actual asa ca va rog frumos, documentati-va inainte sa imi atrageti atentia. Stiu ce am spus si va repet,daca doriti!!!#-oCe ar fi acum sa aflati ca tatal d-stra nu este de fapt tatal d-stra, cum ati reactiona asupra mamei ?Din acelasi motiv simplu ca pe timpuri s-a gandit strict aberant ? Sa nu uit ca poate fii pus in situatie de incurcatura si cel de crede ca-i este tata, dar mintit fiind de mama nu stie. Atunci fiti siguri ca nu mai judecati d-stra si pierdem bani cu sacul la alte instante ca nu am fost capabili sa rezolvam un caz de paternitate .
@straclaudia Stiu cazuri in care femeie respectiva traia si cu sotul si cu amantul , sustind in fata amantului ca este in divort si nu mai are legaturi cu sotul. Binenteles ca intretinea relatii sexuale si cu unu si cu celalalt, fara sa stie unu de altu. Acum caru-i tata ii revine decizia sa semneze in certificatul de nastere?#-o Celui care este cu mama dar nu-i este tata patern??? #-oMi se pare aberant#-o!!! Peste ani copilul poate avea probleme si uite asa pierdem la Haga si la alte instante procese care in Romania nu se definitiveaza. B-)
Domnul tudorvaleriu, subsriu la ce ati spus si vin in sprijin, cu un argument al unui prieten, care a beneficiat si de un curs de specializare in acelasi timp cand erea la master , dar nu beneficia de indemnizatie de somaj, decat ca erea inregistrat la AJOFM.