avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters160845

Activitate ContSters160845

Răspuns la discuția incredintare minor
nu sunt casatorita,nu am fost casatorita cu tatal copilului,mie mi-a fost incredintat copilul prin hotarare judecatoreasca.tatal copilului ma ameninta ma santajeaza ca imi ia copilul ca va face tot posibilul sa ma scoata mama denaturata,problema mea e ca nu am cu cine lasa copilul cand sunt la servici,trebuie sa muncesc ca sa ma pot intretine pe mine si copilul.dc l-as duce la tara la parintii mei cand eu nu pot sta cu el tatal lui ma poate acuza de ceva
Răspuns la discuția incredintare minor
eu momentan nu am cu cine lasa copilul cand sunt la munca,numai eu am stat cu el,acum tatal lui ma amenita ca daca voi lua copilul cu mine va face tot posibilul sa ma scoata mama denaturata ca pune martori mincinosi,batai iau zi de zi si deasemenea nu m-a lasat sa merg la politie
de exemplu aznoapte acelasi lucru s-a intamplat am vrut sa sun la politie si mi-a confiscat telefonu cheile de la usa.copilul ela tara la parintii lui ca la ai mei nu imi da voie sa merg nici sa vada copilul.as putea incerca sa il duc la o cresa ,copilul are 2ani si o luna
da-ti-mi un sfat ce pot sa fac,eu vreau sa am in continuare tutela copilului dar sunt batuta amenintata ca dc as face plangere la politie nu imi voi mai vedea copilul sunt intr-o situatie disperata
buna ziua,eu am obtinut tutele copiluli in aprilie nu am fost niciodata casatorita cu tatal acestuia dar am trait in concubinaj,dupa incredintarea minorului am continuat sa locuim in acelasi apartament inchiriat.nu a platit pensie alimentara deloc dar a participat cu bani la intretinerea minorului.acum n ne mai intelem si prefer sa plec de acolo si sa ii cedez lui tutela pt ca eu nu am cum sa stau cu copilul din cauza programului de la munca.ce pot face se poate sa ii cedez lui tutela si eu sa am drept de vizita ?