avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor

da-ti-mi un sfat ce pot sa fac,eu vreau sa am in continuare tutela copilului dar sunt batuta amenintata ca dc as face plangere la politie nu imi voi mai vedea copilul sunt intr-o situatie disperata
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:43, 1 August 2010
Ar trebui sa ne dati mai multe detalii. Sunteti casatorita? divortata?Copilul v-a fost incredintat dvs. printr-o hotarare judecatoreasca?Cum adica vreti sa aveti in continuare tutela copilului?
Reveniti cu detalii.
av.M.Hornea
nu sunt casatorita,nu am fost casatorita cu tatal copilului,mie mi-a fost incredintat copilul prin hotarare judecatoreasca.tatal copilului ma ameninta ma santajeaza ca imi ia copilul ca va face tot posibilul sa ma scoata mama denaturata,problema mea e ca nu am cu cine lasa copilul cand sunt la servici,trebuie sa muncesc ca sa ma pot intretine pe mine si copilul.dc l-as duce la tara la parintii mei cand eu nu pot sta cu el tatal lui ma poate acuza de ceva
eu zic sa-i faceti plangere penala tatalui copilului si sa nu aveti nici o teama. din contra, prin aceasta plangere veti constitui o proba deosebita in a demonstra comportamrentul violent al tatalui daca acesta in instanta ar vrea sa va ceara custodia copilului.
cred ca ma intelegeti, ce face el acum, isi da in cap singur.
de asemenea daca incalca programul de vizita, puteti oricand sa-i faceti plangere si pentru nerespectarea hotararii judecatoresti.
faceti cat mai repede plangere penala impotriva dansului.altfel nu se se va opri cu atitudinea violenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama disperata!! d_dea d_dea In urma a nenumarate discutii si pb cu sotul meu am ajuns la o despartire neoficiala (fara divort) . Eu am plecat din cauza amenintarilor si a violentei ... (vezi toată discuția)
Vatamare sindilaru sindilaru buna ziua, as avea si eu o intrebare urgenta:sunt casatorita si am un copil de 1 an si 3 luni....sotul meu m-a lovit de mai multe ori, dar in ultimul timp s-a ... (vezi toată discuția)
Femeie agresata, doresc sa divortez, dar sotul nu este de acord davideloo608 davideloo608 aseara sotul meu m-a batut, dar pana dimineata au trecut cucuiele. am sunat la politie, dar el este linistit pt ca stie ca fara certificat medico legal nu ... (vezi toată discuția)