avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate g3o

Activitate g3o

Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca este posibil un transfer de la o facultate de stat la alta.Mentionez ca am restante.Ms
Răspuns la discuția Furt
Nu are antecedente penale.Alta declaratie, a mai dat una.Ast mai multe rasp
Discuție Furt
Am mai adresat aceasta intrebare mai demult dar as vrea sa mai aduag ceva.O prietena a furat dintr-un magazin un sac de dero in valoare de 75 ron.A fost prinsa, dusa la sectia de politie, a dat declaratie, perchezitionata corporal dupa care a fost trimisa acasa sa astepte chemarea lor.Dupa 1 luna si doua saptamani a primit o citatie in care spunea ca e chemata in privinta dosarului penal.Intrebariile mele sunt urmatoarele:
A.Se poate face si o perchezitie domiciliara
B.Ce reprezinta aceea citatie, o amenda(din cate stiu amenda o da procurorul nu organul de politie)??? sau sa o instiinteze ca a inceput urmarirea penala???
Ast raspuns.multumesc
Discuție Alcoolemie
Buna seara.Am adaugat o intrebare pe acest forum acum ceva timp in legatura cu o problema a unui prieten.

CITEZ:
Buna.Un prieten a fost prins beat la volan.Dupa ce i s-au supus testele, dupa ce au venit rezultatele, 1.23 acum trebuie sa astepte citatia sa fie chemat la judecata.Deja au trecut 3 luni de zile si nu a mai venit.Alt prieten asteapta de 7 luni de zile si nici pana acum nu a primit-o.Vroiam sa intreb se poate face ceva ca sa vina mai repede???Sa vorbeasca cu cineva sau orice????

Sunt revoltata de acest sistem si modul in care decurc lucruriile daca de exemplu pedeapsa minima ar fi 1 an fara permis+ acest termen lung de asteptare care nu stie cat dureaza poate alt an cat va trebui sa astepte??...este penibil dar ma rog nu imi bat capul acum cu alte prostii...
Revenind la subiect o doamna destul de draguta mi-a dat un raspuns la acest subiect si a spus ca "Pana atunci va puteti interesa unde se afla exact dosarul si puteti formula o cerere prin care sa va fie comunicat stadiu cercetarilor penale.:

Si acum va cer ajutorul 1..chiar se poate face asta???
2.Sa imi dea cineva un exemplu de cerere daca nu cer prea mult...
3.Altceva ce se mai poate face in acest caz din experienta dumneavoasta.
Multumesc
Răspuns la discuția Furt
Puteti spune cat este aporx amenda.Maxim ma refer
Răspuns la discuția Furt
Tin mult la persoana respectiva si nu vreau sa se ajunga la trimiterea in judecata sau lucruri de genul acesta.Ma gandeam ca ii da politia amenda sau ceva de genul
Răspuns la discuția Furt
Persoana respectiva nu are antecedente penale, si cei de la sectia de politie au spus ca o vor contacta maine sau ziua urmatoare cel tarziu.Asta pentru ce?Pentru a stabili daca inf este grava sau nu?Din experienta ce pot zice polististi sa fie X pregatita dinainte?
Răspuns la discuția Furt
Persoana respectiva nu are antecedente penale, si cei de la sectia de politie au spus ca o vor contacta maine sau ziua urmatoare cel tarziu.Asta pentru ce?Pentru a stabili daca inf este grava sau nu?Din experienta ce pot zice polististi sa fie X pregatita dinainte?
Discuție Furt
Buna seara.Am o nelamurire.O persoana X sa zicem a fost prinsa ca a furat un sac cu detergent dintr-un magazin prin camera video.A fost dusa la politie in urma caruia a dat o declaratie.Ce consecinte pot fi, ma gandesc ca nu e cazul unui dosar penal desi furtul pana la urma e clasificat ca o infractiune??O amenda poate?Persoana este majora si destul de invarsta.Ast raspunsuri foarte repede.Multumesc mult
Buna seara.Nu stiu daca pun aceasta intrebare exact unde trebuie dar am o nelamurire mai degraba o problema.A trebuit sa gasesc pentru un curs la facultate 3 articole despre contracte din mai multe revistele de specialitate.M-am dus la biblioteca dar se pare ca din lipsa de timp am tras la xerox exact ce nu trebuia, nu am luat articolele propriu zise am luat spete bazate pe anumite articole.Aici vine problema ...cand am fost iar astazi...biblioteca era inchisa pentru ca avea loc..o anume sedinta..iar eu maine trebuie sa predau articolele respectiva.Cautand pe internet nu am gasit nimic asa ca am zis sa fac o ultima incercare si sa apelez la acest site.Ce sfaturi imi puteti da..unde pot gasi pe internet ...sau ce pot face.Ms anticipat:sorry::stunned: