Potrivit art.17 alin.1 din Legea nr.330/2009, personalului care s-a aflat in concediu platit pentru cresterea si ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 7 ani, in cazul copilului cu handicap, precum si personalului ale carui raporturi de munca sau raporturi de serviciu au fost suspendate din alte cauze, potrivit legii, i se acorda, la reluarea activitatii, salariul de baza aferent gradului sau treptei profesionale in care a fost incadrat anterior suspendarii.
Bun. La ce va referiti ca refuza sa va aduca salariul la zi?? Refuza sa va promoveze in clasa, nivelul studiilor, nu va face evaluarea?
nicateodora a scris:
Buna ziua .
Am si eu 2 intrebari:
1. Eu am revenit dupa perioada de crestere copil la post unde lucrez de la 01.12.1996, actualul sef nu vrea sa imi aduca la zi salariul, are acest drept?
2. Sunt unic intretinator de minor pot fi concediata?. Vreau sa stiu legile exacte deoarece la o adica sa ma pot apara. Multumesc astept raspuns.
1. Depinde, sunteti bugatara sau lucrati in mediul privat. Daca lucrati in mediul privat atunci, in afara de faptul ca nu are voie sa va plateasca cu mai putin de sal. minim, nu are obligatia sa vi-l creasca decat cu coeficientul de vechime.
2.Nu are relevanta situatia familiala. Nici o lege nu cuprinde astfel de prevederi. ( poate doar cutuma morala--pt cine are)