avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenintari de executare silita din partea unei firme ...
Discuție deschisă în Executare silită

Amenintari de executare silita din partea unei firme de recuperari

buna ziua. Am si eu o problema am intarziat cu plata din iulie suma totala acum este de 2100 lei. Am tot fost sunata si le-am zis ca voi plati cu sfarsitul lunii cate putin, sunt o mama singura cu 812 lei pe luna. Am primit un sms de amenintare ca voi fi executata silit. Au acest drept fara o judecata ? ce mi se poate intampla , ce reprezinta aceasta executare? Mentionez ca cei care ma ameninta sunt de la o firma de recuperari? Va rog mult sa imi raspundeti si stiu ce ar trebui sa fac. Multumesc
Cel mai recent răspuns: nicateodora , utilizator 16:47, 13 Martie 2013
Ce reprezinta aceasta datorie ? Un credit ?
Evitati sa ajungeti la executare silita, incercati sa ajungeti la o intelegere, altfel datoriei i se vor adauga si cheltuieli cu executarea.
Vi se poate pune poprire pe 1/3 din salariu.
da, corect, nu au drept fara o sentinta si cel mai bine ar fi sa nu le raspundeti la mesaje sau sa va schimbati nr. de telefon. Bine inteles ca banii trebuiesc platiti, insa nu cu orice pret !
daca este vorba de un contract de credit, acesta este un titlu executoriu. Vor face o cerere de executare silita, iar executorul va solicita instantei incuviintarea executarii titlului. Calea amiabila este cea mai buna solutie.
multumesc mult tuturor. chiar acum am vorbit cu ei si sper sa rezolv amiabil. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari firma de recuperare chitoiu chitoiu Servus tuturor! Am avut un credit din care am mai ramas de plata cu o suma , iar in urma cu 4 ani si jumatate nu am mai putut platii . De o buna bucata de timp ... (vezi toată discuția)
Instiintarea de recuperare debit instititutie ifn cdaniel1961 cdaniel1961 Ieri am primit o instiintare de plata privind eventualiatate unei executari silite de la OFN de la un debit de la o banca. In instiintare se mentionata ca daca ... (vezi toată discuția)
Executare silita mirelacolpos mirelacolpos Am o datorie de 4600 ron la un IFN.Am solicitat o rata suportabila dar mi s-a spus sa platesc intai suma 1300 ron pe care eu nu o am.Acum am primit un sms prin ... (vezi toată discuția)