avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate crisupelu

Activitate crisupelu

Răspuns la discuția Conflict intre vecini
am drept dovada biletul de amenintare scris de mana cucoanei;)
Cu cine sa mediez, daca cucoama nu vrea sa inteleaga ca e vb de un copil la mijloc, de o mama singura cuprobleme medicale si de 4 ore amarate, atat cat sta carutul ala jos, in scara blocului
Cu siguranta va gasi sa-mi faca alte stricaciuni. Eu caut o cale legala de rezolvare a acestui conflict
Aceasta doamna imi deterioreaza sistematic carutul, deci cred ca ma pot adresa politiei intr-o plangere pentru distrugerea proprietatii.
Buna ziua!

Am o mare dilema cu un vecin din pricina unui banal carut pentru copii. Pentru ca locuiesc la etajul al II-lea al imobilului, iar transportul carutului sus-jos de doua ori pe zi imi este dificila (dubla ruptura de ligamente la glezna si ciupitura de menisc), las carutul in scara blocului. Mentionez ca prezenta carutului nu obrastructioneaza in niciun fel accesul vecinului la propria usa sau la subsolul blocului. I-am spus acestui ca scara este proprietate comuna, deci carutul va ramane acolo (intre orele 13-17 de luni pana vineri), drept urmare mi-a lasat in carut amenintari scrise(de mana) si gunoi. Intentionez sa fac o plangere la asociatie si as vrea sa stiu in ce conditii as putea sa-i fac plangere penala.
Multumesc
Răspuns la discuția rezolvare conflict
Nu are comportament agresiv, doar ca certurile existente se resfrang asupra copilului care este tot timpul agitat si ca mama mi se rupe sufletul.as dori sa pot obtine hotararea cat mai repede. este stupid ca sa nu poti da afara un individ din propria casa
Răspuns la discuția Evacuare sot neproprietar
Nu are comportament agresiv, doar ca certurile existente se resfrang asupra copilului care este tot timpul agitat si ca mama mi se rupe sufletul.as dori sa pot obtine hotararea cat mai repede. este stupid ca sa nu poti da afara un individ din propria casa.
Si pana la pronuntarea divortului trebuie sa-i tolerez comportamentul. Am un copil mic de 2 luni, iar acesta are nevoie de liniste...#-o
Vreau sa stiu concret cum il pot da afara pe acest individ pe care legala, pot intenta proces de divort sau cum?
da...are mutatie la apartament