avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Activitate al.gollent

Activitate al.gollent

Răspuns la discuția vreau sa vand srl cu datorii
situatia reala a firmei asta este am datorii de 10000 lei catre 4 furnizori, firma este infiintata anul acesta in februarie (mag. mezeluri si carne proaspata) si nu mai am posibilitatea de a le plati , iar un sfat profesionist nu am de la cine primi doar de la dumneavoastra daca sunteti amabil si doriti sa ma ajutati , sunt disperata
Cum pot sa fac sa vand firma din punct de vedere legal si sa ma scap de datorii, nu sunt mari in jur de 10000 lei doar catre furnizori, dar am ajuns in imposibilitatea de a mai plati, nu am eliberat nici un instrument de plata , nu am bunuri pe numele meu si nici credite si sunt asociat unic.administrator. Ce ar trebui sa fac in momentul in care am cumparator sa scap de orice raspundere? va rog ajutati-ma, multumesc
Ce pot sa fac sa fie totul legal si sa ma scap de datorii care nu sunt mari in jur de 10.000 lei doar catre furnizori.am ajuns in imposibilitatea de a mai putea plati, mentionez ca nu am eliberat nici un instrument de plata.Cum ar trebui sa vand firma
si sa ma scap de raspundere? va rog ajutati-ma .multumesc