avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate carol_alexandru

Activitate carol_alexandru

Răspuns la discuția proba platii chiriei
Multumesc frumos pt raspunsuri
Si sa inteleg ca nu am nicio solutie din moment ce nu am nicio hartie de mana ci doar cuvantul meu si martorii impotriva celor sustinute de el
Si in aceste conditii cine si cum trebuie sa probeze ca s-a platit sau nu chiria? Eu sau proprietarul care ma reclama?
Răspuns la discuția contract de inchiriere
Va multumesc frumos pt raspunsul acordat! Deci in principiu nu e obligatoriu sa dovedesc ca am platit chiria in fiecare luna cu o chitanta de mana? Se poate si proba cu martori? El cum poate dovedi ca am stat in imobil daca in aceeasi perrioada am mai avut incheiat un alt contract inregistrat la finante in alta localitate?
Dupa rezilierea contractului de inchiriere proprietarul mi-a trimis o somatie de plata prin biroul unui executor judecatoresc pt a plati chirie pe ultimele 6 luni de zile desi eu i-am platit lunar chiria pana in ultima zi.
Eu nu i-am platit impozitul si pt asta sustine acum ca nu i-am platit chiria ultimele 6 luni, desi am facut-o mereu in prezenta unui martor.
Cum pot sa probez plata chiriei?
Va multumesc!
Buna ziua! Am incheiat un contract de inchiriere a unei garsoniere pentru 2 ani de zile, iar acum 1 luna acesta a expirat eu mutandu-ma in alt imobil. Acum 2 zile am primit o somatie de plata de la biroul unui executor judecatoresc prin care mi se cere sa achit suma de 4800 ron, contravaloarea chiriei pe ultimele 6 luni, proprietarul sustinand ca nu i-am platit chiria, desi am avut martori de fiecare data cand i-am platit. Acesta nu mi-a dat niciodata nicio chitanta iar acum e cuvantul meu impotriva cuvantului sau. Cum pot dovedi plata chiriei? Care este procedura ulterioara acestei somatii? Va multumesc!