avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate zvinca fanica

Activitate zvinca fanica

Răspuns la discuția masina vinduta
revin cu o intrebare:cumparatorul de ce a cceptat aceasta vinzare?
Va multumesc pt. sfaturile comform legii!
Răspuns la discuția masina vinduta
A fost o intelegere verbala!!!
Discuție masina vinduta
Buna seara!Pina in anul2006 am detinut o masina DACIA dupa care i-am incredintato unei persoane sa mi-o vinda cu conditia ca pe contractul de vinzare cumparare sa fie trecute datele mele personale.Acea persoana este plecata din tara si nu mai stiu nimic de ea,dar mia dat contractul pe care il detin.Anul acesta eu l-am dat in judecata pe cumparatorul stipulat in contract pentru ami recupera impozitul pe masina din 2006 pina in2012,plus radirea de pe numele meu desi eu l-am contactat pentru rezolvarea situatiei ,dar el mia spus ca nu mai detine masina ca sa desparit de sotie si a luato ea.Eu am acel contract de vinzare cumparare intre mine si el,dar daca nu i-am vinduto eu personal este vreo problema?Oare pot sa am cistig de cauza tinind cont ca si el a acceptat semnarea acelui contract?.Mii de multumiri si va rog dativa o parere!!!
Răspuns la discuția oug50/2010
otesani a scris:

ati fi primit act aditional daca ati fi avut un contract in derulare, or inteleg ca nu ati incheiat un ctr pana la aceasta data;
asigurarea este un serviciu accesoriu contractului de credit, iar banca te poate conditiona de incheierea unei polite de asigurare, insa va trebui ca asigurarea sa fie inclusa in DAE (sa se vada in costurile totale pe care le veti achita)
Discuție oug50/2010
revin cu acest subiect cu urmatoarele precizari;solicitind un credit de nevoi personale mi sa impus sa fac o asigurare si probabil de aici se deduce "comisionul de risc '', dar eu imi pun o intrebare''pot sa renunt la acest comision?''.Astazi am fost la acea banca si am cerut un grafic de rambursare ,iar pe el este scris doar comisionul de administrare si comisionul de risc,dar nimc din ceea ce este stipulat in oug ,dar nici nu mi-au dat nici un act aditional pentru al semna desi m-am prezentat la acea banca.Am intrebat daca trebuie sa mai revin si am primit raspuns:NU.Este corect cum a procedat acel angajat a respectivei banci?Ce demersuri ar prebui sa fac?
am un imprumut de nevoi personale si sa dori sa stiu daca in oug se spune ceva despre un comision de risc care il platesc ,acest comision mi se pare cam abuziv.VA MULTUMESC!