avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... oug50/2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

oug50/2010

revin cu acest subiect cu urmatoarele precizari;solicitind un credit de nevoi personale mi sa impus sa fac o asigurare si probabil de aici se deduce "comisionul de risc '', dar eu imi pun o intrebare''pot sa renunt la acest comision?''.Astazi am fost la acea banca si am cerut un grafic de rambursare ,iar pe el este scris doar comisionul de administrare si comisionul de risc,dar nimc din ceea ce este stipulat in oug ,dar nici nu mi-au dat nici un act aditional pentru al semna desi m-am prezentat la acea banca.Am intrebat daca trebuie sa mai revin si am primit raspuns:NU.Este corect cum a procedat acel angajat a respectivei banci?Ce demersuri ar prebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: zvinca fanica , utilizator 23:32, 4 August 2010
ati fi primit act aditional daca ati fi avut un contract in derulare, or inteleg ca nu ati incheiat un ctr pana la aceasta data;
asigurarea este un serviciu accesoriu contractului de credit, iar banca te poate conditiona de incheierea unei polite de asigurare, insa va trebui ca asigurarea sa fie inclusa in DAE (sa se vada in costurile totale pe care le veti achita)
otesani a scris:

ati fi primit act aditional daca ati fi avut un contract in derulare, or inteleg ca nu ati incheiat un ctr pana la aceasta data;
asigurarea este un serviciu accesoriu contractului de credit, iar banca te poate conditiona de incheierea unei polite de asigurare, insa va trebui ca asigurarea sa fie inclusa in DAE (sa se vada in costurile totale pe care le veti achita)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Og 50/2010-solutie valy2blue valy2blue In 2005 am contractat un credit de nevoi pers.pe o perioada de 120luni in lei,la data incheierii ctr.dobanda curenta era de 18.5%pe an variabila la care se mai ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma cu marja dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Creditul a fost luat de la (Banca Care Rupe ) in anul 2007 - Maxicredit cu ipoteca si prevede: In contract la punctul 5 scrie \" La data incheierii prezentului ... (vezi toată discuția)
Dae nelutu2 nelutu2 In cuprinsul contractului de credit pe care il am, nu este stipulat nimic despre DAE, ce este si cum se calculeaza, in schimb, apare in graficul de rambursare ... (vezi toată discuția)