In cuprinsul contractului de credit pe care il am, nu este stipulat nimic despre DAE, ce este si cum se calculeaza, in schimb, apare in graficul de rambursare cu o anumita valoare.
Este corect/legal?
este dobanda anuala efectiva, ea cuprinde dobanda si toate comisioanele aferente. Asta ar trebui sa va intereseze la un credit, ca unii creditori au dobanda 0.. semnati cu bucurie, dar dae e 80 % ( exagerez).. adica un comision de administrare+ comision de nu stiu ce++.. si in realitate creditul costa destul
DAE reprezinta costul efectiv al unui imprumut bancar, exprimat in procente. In aceasta sunt incluse toate costurile aferente rambursarii unui credit: dobanda, comisioanele initiale, lunare sau anuale, valoarea politelor de asigurare de viata daca se impune de catre banca incheierea acestora. Costurile legate de deschiderea si administrarea anuala a contului nu sunt incluse in DAE, aceastea se percep separat de catre banca.
Clauze abuzive
FFLORIN1976
Buna ziua,
Am o intrebare legata de clauzele abuzive din cadrul unui contract credit ipotecar.
Imprumutatul a inteles si acceptat ca banca percepe un ... (vezi toată discuția)