avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Clauze abuzive
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Clauze abuzive

Buna ziua,
Am o intrebare legata de clauzele abuzive din cadrul unui contract credit ipotecar.
Imprumutatul a inteles si acceptat ca banca percepe un comision de administrare lunar pentru monitorizarea/inregistrarea/gestionarea riscurilor de credit asa cum acestea sunt definite in efectuarea de operatiuni de catre creditor in scopul utilizarii/rambursarii/gestionarii creditului acordat imprumutatului.
De asemenea ,imprumutatul a inteles si acceptat ca acest comision de administrare este in procent de 0% lunar,se calculeaza la valoarea soldului lunar al creditului si este perceput lunar impreuna cu rata la scadentele prevazute in graficul de rambursare ,fiind inclus in costul total al creditului si luat in considerare in calculul DAE.
ESTE SAU NU CLAUZA ABUZIVA???
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:29, 25 Septembrie 2014
0% ?
Pai tocmai asta nu inteleg ,de ce mai specifica acest procent?
Poate sa va evidentieze ca nu va iau comision.sau a fost un contract tip carecandva avea un procen pt acel comision si acum au modificat doar procentul... Ce clauza abuziva daca nu va iau niciun ban ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dae nelutu2 nelutu2 In cuprinsul contractului de credit pe care il am, nu este stipulat nimic despre DAE, ce este si cum se calculeaza, in schimb, apare in graficul de rambursare ... (vezi toată discuția)
Credit bancar janyna janyna La inceputul anului 2008 am incheiat un contract de credit - nevoi personale cu RAIFFEISEN BANK S.A. pentru suma de 10.198 EURO (mentionez ca este vorba despre ... (vezi toată discuția)
Comision abuziv vicky boy vicky boy Buna ziua. Cu un an in urma am incheiat un credit ipotecar cu o banca pentru cumpararea unei locuinte, credit pe care trebuie sa il rambursez in 40 de ani ... (vezi toată discuția)