Buna seara!Pina in anul2006 am detinut o masina DACIA dupa care i-am incredintato unei persoane sa mi-o vinda cu conditia ca pe contractul de vinzare cumparare sa fie trecute datele mele personale.Acea persoana este plecata din tara si nu mai stiu nimic de ea,dar mia dat contractul pe care il detin.Anul acesta eu l-am dat in judecata pe cumparatorul stipulat in contract pentru ami recupera impozitul pe masina din 2006 pina in2012,plus radirea de pe numele meu desi eu l-am contactat pentru rezolvarea situatiei ,dar el mia spus ca nu mai detine masina ca sa desparit de sotie si a luato ea.Eu am acel contract de vinzare cumparare intre mine si el,dar daca nu i-am vinduto eu personal este vreo problema?Oare pot sa am cistig de cauza tinind cont ca si el a acceptat semnarea acelui contract?.Mii de multumiri si va rog dativa o parere!!!
Persoana careia ati incredintat vanzarea auto,a detinut procura notariala din partea dvs din care sa reiasa ca este mandatat sa vanda bunul si sa semneze formalitatile in locul dvs?
Daca a fost intelegere verbala,cum aputut incheia contract de vanzare cumparare auto in lipsa certificatului fiscal pe care il puteati ridica numai dvs in calitate de proprietar al autoturismului?
In situatia in care nu detineti contractul de vanzare cumparare auto ,in cazul concret in care dvs nu ati semnat contractul,cand dvs nu ati incheiat procura in favoarea unui tert sa va reprezinte si sa semneze in locul dvs pentru tranzactionare autoturism,va confruntati cu situatia concreta a unui document de instrainare care nu detine semnatura dvs,respectiv nu puteti ridica pretentii asupra acelui document
Indiferent cine i-a vandut-o, omul recunoaste prin semnatura ca a cumparat-o, puteti obtine o hotarare care sa tina loc de un act autentic si care sa-l oblige pe cumparator sa va dea impozitul .
Paguba totala auto
simimario
buna ziua
am cumparat o masina cu nr de spania baiatu care a vinduto a avut nevoie de bani si a vinduto am cumparato eu pe data de 22 martie 2014 pe data de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto
mikii09
am cumparat de curind o autoutilitara pe talon este trecut un nume iar eu am contractul de vinzare-cumparare cu cel de al doilea cumparator.am si certificatul ... (vezi toată discuția)
Inselaciune
mikii09
am cumparat zilele trecute o masina din buzau iar de la o persoana de pe net. dupa ce am ajuns acasa si am verificat mai bine actele am constatat ca cel care ... (vezi toată discuția)