avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Paguba totala auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Paguba totala auto

buna ziua
am cumparat o masina cu nr de spania baiatu care a vinduto a avut nevoie de bani si a vinduto am cumparato eu pe data de 22 martie 2014 pe data de 24 mia lovito un tir cu nr de turcia in parcare masina era parcata am facut actele constatatoare leam trimis la asigurat miau dat dauna totala problema mea este ca eu nu am decit un act de vinzare cumparare la masina iar doamna de la birou imi spune ca sar putea sami trebuieasca si o procura sa ridic bani pai de ce propietaru a plecat definitiv in spania nu am adresa telefon deal lui nimic cei de facut mersi
Cel mai recent răspuns: simimario , utilizator 02:40, 15 Aprilie 2014
In actul de vanzare-cumparare nu sunt trecute datele de identificare (inclusiv adresa de domiciliu) ale vanzatorului si ale cumparatorului?
pai daca ar fi asa cu procura cum zic dinsi ce rost sau ce drept mai avem noi atunci cind incheiem un contract de vinzare cumparare asta ar insemna ca masina ar fi tot a vechiului propietar azi am stat de vb cu un domn care mia explicat ca atunci cind sa semnat contractu devin propietar al masini cu toate drepturile depline dar ca in termen de 30 de zile trebuie sa o inscriu daca vroiam o masina cu procura ma duceam la bulgari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire totala simimario simimario Am cumparat o masina adusa din spania si am facut contract de vanzare cumparare aici in Romania dupa care l-a o saptamana masina mea care era stationata a fost ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pt masina radiata Bozgoru Bozgoru Buna seara ,am si eu o intrebare dac ma puteti ajuta . am fost retinut de organele de politie pt control de rutina intro noapte ,mau verificat si era totu in ... (vezi toată discuția)
Depistat in trafic conducand un autoturism avand permisul retinut pana la terminarea cercetarilor penale stanciud89 stanciud89 pe 15feb.2012 am cumparat un autoturism marca [editat] cu numere de italia,cu act de vanzare cumparare legal,pe 3martie2012 am fost oprit in trafic de catre ... (vezi toată discuția)