avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut pt masina radiata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut pt masina radiata

Buna seara ,am si eu o intrebare dac ma puteti ajuta . am fost retinut de organele de politie pt control de rutina intro noapte ,mau verificat si era totu in regula, mia dat drumu ,masina e cu nr de spania la o sapt am fost dinou oprit pt nepurtarea centuri de siguranta ,miau dat amenda si puncte si am plecat ,,dupa 4 zile domn politai care mai oprit a trimis vb pe alti politai sa ma duc sa vb cu dnsu .mam prezentat si dnsu mi aratat documant ca masina e radiata din circulatie eu nestind de treaba ast mia luat perm si nr dar documentele masini mi lea inapoiat ..eu nu am stiut de masina ca e radiata nu am avut la cunostinta..baiatu de la carw am cumparato mia sp ca e totu in regula ..vroiam sami sp da domn politai a procedat corect ?nu era normal sami ia nr si perm cand ma oprit nu dupa 4 zile ma keama sa mi le ia ..ce se pote intampla in aceasta situatie si ce ar treb sa fac sami iau permisu ,,si dac imi pot prelungi dovada
Cel mai recent răspuns: Bozgoru , utilizator 21:37, 26 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa falsa floryn24 floryn24 salut sunt florin din buc si am o mare problema ,pe data de 17.10.2010 am cumparat o masina un w golf RO am facut contract de vanzare cumparare iar dupa ... (vezi toată discuția)
Paguba totala auto simimario simimario buna ziua am cumparat o masina cu nr de spania baiatu care a vinduto a avut nevoie de bani si a vinduto am cumparato eu pe data de 22 martie 2014 pe data de ... (vezi toată discuția)
Certificat retinut, itp expirat pruna1992 pruna1992 Am cumparat un autovehicul de la un proprietar si proprietarul mia dat actele masinii adica (certificatul si carte de indetificare)acum cateva saptamani ma ... (vezi toată discuția)